Zoeken naar kan tot

Uw zoekactie voor kan tot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vast bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Thomas 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
wie helpt me
ik heb dit weekend weer niet gemogen thuis en men ballen staan op springen. Wie stuurt er foto's van zijn sletje zodat ik me kan aftrekken op die van jou? Of wie komt me even helpen om men ballen leeg te maken? stuur dan zeker stats en foto's van uw speelgoed mee.  

wie helpt me
gisteren
Wa maakt het uit 54 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Nu tot...
16u...kan ontv.  
gisteren
Hans 50 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Wie , waar ?
Hey geile mannen , wie wil eens goed afgezogen worden en daarna mag je mij lekker neuken ….. wie kan er ontvangen of outdoor of in auto , tussen Lokeren en Deinze , enkel intiem proper en kaal , niet ouder dan 50j ….  
gisteren
Incontinente sub 64 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Op zoek naar idem man zoals ik
Na het weghalen van mijn prostaat ben ik nog licht incontinent en vind het wel best geil om incontinentie materiaal te moeten dragen zoals luier, incontinentiebroekje of inleggertjes of dik maandverband . Ik ben bi , onderdanig en crossdresser .Is er hier nog een dominante (incontinente) man om samen te expereminteren , me te vernederen en soft te domineren .Ik kan ontvangen maar moeilijk verplaatsen. Geen zeveraars aub .  
gisteren
Krisdd 49 jaar West-Vlaanderen - Damme
Massage
Ben een slanke man van44j, zie er jonger uit, onbehaard strak lichaam en 1m70 72 kg en 16/5. Ik laat mij masseren op elk plekje, je mag dan gerust je gang gaan. Alles safe en discreet. Kan verpl en ontv in Sijsele... Voor vanavond.... Mmmm  
gisteren
Steven 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Is ergens iets te doen, te beleven?
Goeiemiddag, Voor straks ben ik op zoek naar een softe date, elkaar pijpen, ... Ik ben 49 182 87 en normaal geschapen. Is er iemand van max 55 jaar en max 90 kg die ontvangt, die eventueel ergens gaat (cine, ....) die ook zin heeft in een softe date? Graag dan een mailtje, ik kan me onmiddellijk verplaatsen in de regio van het Gentse tot het Waregemse.  
gisteren
Meester 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Edging cumcontrol
Op zoek naar een twink student (jij: 18-25, slank, min 16cm) die zich laat vastbinden voor kinky edging, cumcontrol, milking, pijpen, blinddoek, toys.. Meermaals klaarkomen kan. Mail met foto bij interesse. Ik ontvang regio Oostende  
gisteren
Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
senior
Welke bi/hetero senior vanaf 70j zoekt nog naar wat sexplezier en wordt graag gepijpt ? Niet rokers, geen baard, maar je mag wel intiem behaard zijn. Jij blijft liefst passief en ik doe de rest. Graag reactie met je stats. Ik kan ontvangen.  
Kevin 38 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Pijpen
Mijn zaadstaaf staat hard. Wie is into elkaar pijpen en kan mij na het werk ontvangen in de regio? Klaar om 13u  

Pijpen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10